Pozdrav z rozpálené rovníkové Ameriky

26.03.2015 20:05

Buenas tardes, amigos! 

Zdravíme z rozpálené země rovníkové Ameriky a dáváme na srozuměnou, že žijeme a radujeme se z místního slunce, občasných dešťů, z blížících se Velikonoc a z návratu unesených Češek z Pákistánu ;).

Měli jsme tu teď měsíční prázdninový kurz, který 1) neskutečně rychle utekl, 2) probíhal dopoledne i odpoledne, 3) jsme měli na starosti já s Danem, 4) vyžadoval náročnou přípravu; kterého se 5) účastnilo mezi 30 a 50 dětí a který 6) nám dal pořádně zabrat. Ale během kterého jsme 7) si zažili spoustu srandy, 8) občas pokoušeli naše nervy a také 9) se naučili dost nových věcí. Ale hlavně děti chodily, bavilo je to a snad měly díky tomu i hezké prázdniny. 

Z toho důvodu se také na těchto stránkách už nějakou dobu nic neobjevilo. To hodláme napravit v nejbližších dnech. Nicméně pokud by vás zajímala náplň našeho kurzu a věci kolem toho, každý den jsme podávali hlášení a nahrávali fotky na stránky naší nadace Fu Shen Fu a na fejsbukové stránky (už jste fanoušky, mimochodem?) ;).

Tak hezké jaro za oceán a požehnaný poslední postní týden, myslíme na vás.

ID+ (+ želva Donatello, kterou našly děti a která se stala nadační želvou; děti ji pojmenovaly Serafín, my jí ale interně říkáme Dony ;))